Menu Luk

Document Capture

continiadocumentcapture

Med Continia Document Capture kan du scanne, udføre OCR-genkendelse, registrere og arkivere alle typer dokumenter direkte i Microsoft Dynamics NAV. Nemt og hurtigt på lige den måde, du ønsker.

Fakturaer og andre dokumenter bliver automatisk analyseret og data bliver lagt ind i Microsoft Dynamics NAV direkte fra det indscannede billede på skærmen. Continia Document Capture anvender pre-definerede dokumentskabeloner til at tilføje data til de korrekte felter. Nye skabeloner for hver enkelt leverandør bliver skabt mens du registrerer og rettelser bliver nemt tilføjet blot ved at pege på fakturabilledet med musen.

Continia Document Capture indeholder desuden avancerede funktioner, der gør det effektivt at matche en modtaget købsfaktura med en købsordre. Opgaven kan løses manuelt eller der kan konfigureres til at blive udført i henhold til fakturahovedet eller linje-for-linje. Du kan også opsætte tolerance-beløb for hver leverandør, som afgør om en faktura automatisk kan blive godkendt til bogføring eller skal sendes til godkendelse.

Se en video om Document Capture

Kontakt Naviators for yderligere information