Menu Luk

DocMail

DocMail er en certificeret tillægsløsning til Dynamics NAV, der gør det muligt at afsende virksomhedens dokumenter som PDF dokumenter via e-mail. Dette kan være dokumenter som tilbud, ordrebekræftelser, fakturaer, kreditnotaer, kontoudtog m.v.

Systemet understøtter at de forskellige dokumenter, fremsendes til forskellige modtagere, hos den enkelte kunde eller kreditor. Således kan tilbud fremsendes til en eller flere mailadresser, mens bogførte fakturaer fremsendes til andre mailadresser.

Løsningen understøtter at virksomhedens brevpapir anvendes som maske, i forbindelse med dannelse af PDF dokumentet. Man vil således få et dokument, der i farver og layout svarer nøjagtigt til et udskrevet dokument på brevpapir.

Løsningen kan opsættes således, at den afsendte mail layoutes med grafik og variabel følgetekst i mailen. Alle tekster kan styres af den sprogkode, de er opsat på kunde eller kreditor.

Afsendelsen af e-mailen kan foretages via en SMTP-server eller via brugerens Outlook klient. Ved at benytte brugerens mailklient, er der mulighed for redigere mailen inden afsendelse.

Installation og opsætning tager få minutter og instruktionen kan klares remote på en halv times tid.

Kontakt Naviators for yderligere information.

Support

Har du brug for support på Atlas Projektstyring kan du gå til løsningens support side kan du trykke her