Om Naviators

Naviators er et konsulenthus, der beskæftiger sig med implementering og rådgivning af løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Fokus og kompetence er det afgørende grundlag i virksomhedens forretningsmodel. Derfor er målet ikke er at kunne alt, men at være de bedste til det vi arbejder med.

Kun gennem kompetence kan vi effektivt bidrage vores kunder med den viden og rådgivning, som er en afgørende forudsætning for skabe et værdifuldt samarbejde.

Vi har i Naviators valgt at beskæftige os med udvalgte brancher og løsninger. I kraft af vores løsninger og branchekendskab, kan vi give vores kunder en høj grad af afkast på deres IT investeringer, og tilsikre en effektiv gennemførelse af projekter.

Hos Naviators lægger vi vægt på, at alle vores konsulenter har en solid faglig ballast med mere end 5 års praktisk erfaring, samt at de har de nødvendige certificeringer hos Microsoft. Naviators er som virksomhed drevet efter en partnermodel, hvilket gør at vi er i stand til at tiltrække de bedste konsulenter på markedet.

Vores konsulenter har mange års erfaring i behovsafdækning, udvikling og implementering af Dynamics NAV. Vi kender processerne i et implementeringsprojekts forskellige faser, og er fortrolige med forudsætningerne for, at et projekt kan blive en succes.

Vi ved at den eneste vej til at drive en sund forretning, er ved at satse på tilfredse kunder. Tilfredse kunder får vi kun ved at levere kvalitet til aftalt pris.

Microsoft Silver